Bent u tevreden, vertel het een ander; vindt u zaken voor verbetering vatbaar, vertel het ons alstublieft bijvoorbeeld door een bericht achter te laten in ons gastenboek. Wij kunnen dan z.s.m. actie ondernemen, zodat zo mogelijk u zelf en de gebruikers na u met maximaal plezier kunnen verblijven in ‘Roodkapje’.

Het gastenboek

 1. fam. Dunsbergenschreef op

  Genoten van een heerlijke week in Roodkapje. Wat een ruimte, wat een luxe, wij zijn helemaal tot rust gekomen en de kinderen hebben dagen ongestoord buiten gespeeld, eekhoorntjes en zelfs reeën gezien. Aanrader voor iedereen!

  Beantwoorden
 2. fam. Jonkerschreef op

  Wij zijn echte buitenmensen en wat dat betreft was Roodkapje een schot in de roos. Wat een schitterende omgeving en als we dan, lekker moe van het fietsen of wandelen, weer ‘thuis’ kwamen, dan ploften we met een boek op de bank. Nog een keer genieten, maar dan van het huisje zelf. We komen zeker terug en ook onze volwassen kinderen, die ons deze keer vergezelden, zijn van plan het huisje zelf te boeken.

  Beantwoorden
 3. fam. Williamsschreef op

  Kort en krachtig; wat er op de site staat, klopt helemaal. Relaxen en genieten was het zeker!

  Beantwoorden
 4. fam. De Ridderschreef op

  Een bungalow in het bos, is dat wel leuk voor onze kinderen (basisschoolleeftijd) vroegen wij ons af? Nou, onze kinderen zullen deze vraag met een volmondig ‘ja’ beantwoorden want wat hebben ze genoten (en wij ook, het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien). Niet alleen de directe omgeving van Roodkapje maar ook het zwembad en de speelvoorzieningen van camping ‘De Kleine Wolf’, waar ze vrij gebruik van konden maken, waren een enorme trekpleister. We komen terug!

  Beantwoorden
 5. Marianne Buizertschreef op

  Wat een heerlijk plekje! We hebben genoten.
  Onze dochter van 6 jaar vond het ook ‘heel fijn’. We hebben zelfs een hertje vlakbij het huisje gezien!

  Beantwoorden
 6. Kees en Inez Rechterschotschreef op

  Niet alleen met een stralend zonnetje maar zelfs met flinke regen is het genieten in Roodkapje. Dat komt met name omdat de bungalow zo lekker ruim is waardoor het prima hangen is op de ruime hoekbank, doordat er wifi is zodat we onze i-pad niet voor niets hadden meegebracht en door de rustige ligging waar niets je afleidt en je heerlijk in een boek kunt wegduiken of jezelf kunt verliezen in een spannende serie op dvd. Je zou bijna balen als de zon schijnt :-), ware het niet dat de grote en gunstig gelegen tuin ook fantastisch is!

  Beantwoorden
 7. Familie Yesilirmakschreef op

  Es hat uns sehr gefallen im Bungalow Roodkapje 73, wir waren mit 2 Kinder im alter von 10 und 11 Jahren dort konnten die komplette Anlage von de kleine Wolf mit benutzten . Die Schwimmanlage ist ein bisschen zu klein für um Bahnen zu Schwimmen aber für die Kinder mit den 2 Rutschen war es Super . Es ist ca 750 Meter zu Fuß vom Bungalow entfernt bis zur Anlage de kleine Wolf .Wir hatten unsere eigenen 4 Fahrreäder mitgenommen und sind mit dem Fahrrad gefahren.Das Bungalow ist schön und wir können es nur empfehlen.☺

  Beantwoorden
 8. Janpeterschreef op

  Erg leuke huisje
  Enorm genoten van de fijne sfeer met Henk samen

  Beantwoorden
 9. Jaap de Boer en Tinie van Aalderenschreef op

  Wat was het heerlijk genieten deze zomer in ‘Roodkapje’. Helemaal met het vooruitzicht dat we daarna weer flink aan het werk moesten. Dat blijkt ook wel uit het feit dat we nu pas tijd vinden om iets in het gastenboek te schrijven…… De volgende keer gaan we 3 weken dwz als we er op tijd bij zijn met reserveren! Want wat een fijne bungalow is het, heel ruim van binnen, mooi ingericht en een prachtige ligging met ruime tuin en wijds uitzicht, in een woord PERFECT.

  Beantwoorden
 10. Fam van de Bergschreef op

  Voor de 3de keer waren we weer bij jullie huisje geweest. We hebben heerlijk genoten. Mooie omgeving. Het blijft een gezellige bungalow. Het is net je 2de huis. Onze kinderen wilden nou ieder een kamer. We komen volgend jaar terug. Onze zoon hoopt dat hij de tuin nou wel kan doen. Dit jaar was het zo droog.

  Beantwoorden

Laat een bericht achter