‘Roodkapje’ is sinds vele jaren eigendom van de familie Schat die er, na de vakantiebungalow in feite helemaal opnieuw opgetrokken te hebben, gedurende het hele jaar met heel veel plezier gebruik van maakt. De familie maakt echter een uitzondering voor de zomervakantie, dan is genieten van ‘Roodkapje’ in de maanden juli en augustus gereserveerd voor anderen die er, zo blijkt steeds weer, net zo van genieten als de familie zelf (zie hiervoor ons gastenboek).  Reserveer dus tijdig!

Dat relaxen en genieten is trouwens niet zo moeilijk want ‘Roodkapje’ biedt plaats aan iedereen, met 4 slaapkamers (kamer 1 beneden, dubbel bed 160×200, kamer 2 beneden, dubbel bed met enkele matrassen 90×200, kamer 3 boven, dubbel bed 140×200 en kamer 4 boven, 2 enkele bedden 80×200, alle met bijpassende dekbedden en kussens), een grote living met een lekkere ruime zithoek inclusief riante hoekbank en comfortabele fauteuils. De benedenverdieping is voorzien van plavuizen en wordt verwarmd door cv-radiatoren in de slaapkamers en vloerverwarming in het woongedeelte.
Verder is er natuurlijk een flatscreen TV (digitaal) met dvd-speler, is er WIFI en zijn alle moderne huishoudelijke apparaten aanwezig, voor hen die ook op vakantie hun vaardigheden op dat vlak graag bijhouden. In het voorjaar van 2019 is er een fraaie nieuwe keuken geplaatst met alle apparatuur. In de inpandige bijkeuken vindt u een wasmachine en wasdroger.

Dankzij de 4 slaapkamers behoort ‘Roodkapje’ tot één van de ruimste bungalows van het park.